Свято зустрічі з абітурієнтами!

22 квітня 2018 р. у Тернопільському вищому професійному училищі № 4 ім. М.Паращука відбувся День відкритих дверей, який уже став доброю традицією. Цей день став  святом  зустрічі з майбутніми учнями закладу.

Абітурієнти та їх батьки мали можливість ознайомитись з матеріально-технічною базою училища, поспілкуватися з адміністрацією, викладачами та майстрами виробничого навчання,  отримати відповіді на запитання про особливості організації навчально-виробничого процесу та дозвілля учнів, зорієнтуватись у різноманітті професій та  остаточно визначитися з вибором майбутнього фаху, отримати інформацію з правил прийому і умов вступу, дізнатися про перспективи працевлаштування після закінчення навчання, взяти участь у  екскурсії кабінетами, майстернями, лабораторіями та гуртожитками.

На  запитання абітурієнтів та їх  батьків відповідали директор училища Грищук І.М., заступники директора Андрусишин Г.Т., Дика О.Л., Кулявий В.С., викладачі та майстри виробничого навчання. Хороші враження та святковий настрій подарувала гостям концертна програма, яку підготували колективи художньої самодіяльності навчального закладу.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Нагору