вівторок , 19 березня 2024

ХРИСТОС ВОСКРЕС – ВОСКРЕСНЕ Й УКРАЇНА!

У всі часи захищати рідну землю – було справою честі та гідності. Мужність і героїзм, доблесть і слава, відвага і честь – саме ті чесноти, на яких базується вся багатовікова історія нашої України.

Ми, молоде покоління, вшановуємо пам’ять усіх загиблих, які показали приклади вірності і героїзму, захищаючи Вітчизну, від часів Запорозької Січі до наших днів. На долю воїнів-захисників усіх поколінь випало багато випробувань, однак вони завжди долали їх з гідністю. Захищати Батьківщину, свою землю, свою домівку – це святий обов’язок кожної людини.

Великдень – свято щастя й радості, яке об’єднує все суспільство у загальному святкуванні. Кожен, хто шанує це свято, отримує надію на порятунок, адже Воскрес Христос.

Світле Воскресіння прийнято наповнювати добрими справами. Воїнам АТО, які захищають мир на передових позиціях, зберігають державну цілісність, потрібна духовна підтримка.

Учнівська профспілкова організація Тернопільського вищого професійного училища №4 імені Михайла Паращука вирішила поділитися радісним настроєм із воїнами АТО: було зібрано кошти та закуплено Великодні паски.

Молодь напередодні Великодня хотіла подякувати тим, хто захищає наш мир, спокій та побажати добра, миру, родинного тепла, Божої ласки.

Свято Воскресіння Христового особливо бажане, адже Великдень є поштовхом до примирення та спокою на нашій землі. Воно вселяє надію, що ця війна нарешті закінчиться, ми заживемо в добрі і злагоді.

Віддаючи данину героїчним подвигам українського воїнства, вклоняємося їх мужності та безмежній вірності своєму обов’язку.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Нагору