вівторок , 19 березня 2024

Випуск молодших спеціалістів

30 березня 2018 року відбувся випуск  студентів групи 57-БТІ, які навчалися за  спеціальністю «Будівництво та цивільна інженерія».

Будівництво – це частина матеріальної культури суспільства, за ним можна судити про прогрес науки і техніки, особливості побуту, національні традиції.

Молодші спеціалісти отримали освіту для професійної діяльності з будівництва та експлуатації будівель і споруд, монтажу і транспортування будівельних конструкцій, організації будівельних процесів і застосування їх на будівельних майданчиках та розробки проектно-технологічної документації, а також проектування конструкцій, основ і фундаментів будівель.

У період проходження практик (навчальної, геодезичної, технологічної, переддипломної) випускники  набули досвіду професійної діяльності, практичних умінь і навичок, професійних якостей особистості фахівця, оволоділи сучасними методами та засобами праці в галузі будівництва для прийняття самостійних рішень під час виконання конкретних робіт у реальних ринкових і виробничих умовах.

Молоді спеціалісти можуть працювати за фахом в державних та приватних установах, організаціях.

Випускників вітали керівник групи, адміністрація, учні училища.

Щасливої вам життєвої дороги, творчих звершень та гідної праці на благо України!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Нагору