п`ятниця , 29 березня 2024

Методичні гостини

Поки учні відпочивають на канікулах, у викладачів з’явилася можливість сходити в гості. Так, 28.12.2017 року викладачі училища були запрошені на методичні гостини до методиста Вівчарик Людмили Мирославівни. 21 століття – час змін. Це століття нової культури, нових технологій, які вимагають від особистості оновленої свідомості, розуміння нових можливостей. Нові умови розвитку насамперед торкаються освітнього простору, тому і було обрано тему гостин: «Використання сучасних освітніх технологій для формування інноваційної культури педагогів». Мета заходу:

  • спонувати педагогів задуматися над необхідністю змінювати підходи в професійній діяльності у зв’язку з дедалі ширшим колом інформаційних технологій;
  • стимулювати прагнення педагогів до пошуку та творчості;
  • актуалізувати, розширити знання педагогів про сучасні освітні технології;
  • створити умови для обміну досвідом роботи.

Щоб сфокусувати увагу учасників заходу на темі, викликати інтерес до неї, методист розповіла легенду про ченця і солдата та запропонувала виконати вправу «Колесо життєвого балансу». У вигляді міні-лекції, з демонстрацією відеопрезентації, Людмила Мирославівна розповіла про використання коуч-технологій в навчальному процесі та використання сервісу Google Drive в професійній діяльності. Для практичного засвоєння матеріалу педагогам було запропоновано виконати вправу «Аркуш мети» та створити свій Google-акаунт (в кого немає), а хто є власником Google Диску, ділився досвідом роботи в хмарному сховищі.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Нагору