Засідання обласної методичної секції викладачів української мови та літератури

5 грудня 2017 р. у ТВПУ № 4 ім. М.Паращука проводився ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури, засідання обласної методичної секції викладачів української мови і літератури професійних навчальних закладів Тернопільщини на тему: «Особливості роботи з обдарованими учнями».

Із особливостями організації і проведення ЗНО у 2018 р. ознайомив Шайнюк Ю.Ч. – заступник директора з питань моніторингу якості освіти та ЗНО Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти

Кондирєва М.М., методист ТОКІППО,  розповіла  про особливості проведення зовнішнього незалежного оцінювання  з української мови.

Про  викладання української мови та літератури у 2017-2018 н.р., підготовку та проведення учнівських олімпіад, мовно-літературних конкурсів проінформувала керівник секції – методист НМЦ ПТО у Тернопільській області Старовойт Галина Миколаївна.

Досвідом роботи з обдарованими учнями поділилась викладач нашого училища Скочинська Г.І.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Нагору