INTERNET– невичерпне джерело інформації

Сьогодні у світі найважливішою складовою освіти людини є вільне володіння інформаційними технологіями.

Всесвітня павутина  в наш час – найбільш бурхлива прогресуюча компонента мережі Інтернет. Це гігантське сховище інформації, засіб спілкування та обміну даними. Сьогодні найбільш зручним та сучасним засобом пошуку й сис­тематизації необхідної інформації для проекту є інтернет-ресурси.

1 грудня 2017 року майстер виробничого навчання Дика О. Л. провела відкритий урок у 31-АО групі на тему: «Під’єднання комп’ютерів до мережі Інтернет. Робота  з пошуковими серверами». Урок проходив під девізом: «Нічого в житті не дається саме по собі, без праці, зусиль та волі».

Дика О. Л. вказала, що пошук інформації — одне із завдань, яке найчастіше доводиться вирішувати кожному користувачу Інтернету. Але знайти  необхідну інформацію та ресурси мережі-непросто.

Тому кваліфікований робітник повинен вміти використовувати різні способи та засоби глобальної мережі Інтернет, правильно формулювати запити, використовувати  відповідні оператори мови для  пошуку інформації.

На уроці виробничого навчання було використано методи інноваційних технологій, учні працювали в малих групах, перевірка актуалізації опорних знань учнів проводилася у формі гри «Лото», практичних вправ «Вірю, не вірю». На закріплення матеріалу учні розгадували «Мобільний ребус», встановлювали відповідність понять у «Ланцюжок термінів».OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Нагору