четвер , 28 березня 2024

Що ми знаємо про автомобіль? Інтелектуальний турнір

В останню неділю жовтня в Україні відзначається професійне свято – День автомобіліста.
26 жовтня 2017 року в Тернопільському вищому професійному училищі № 4 імені Михайла Паращука в рамках предметного тиждня з професії слюсар з ремонту автомобілів та атестації педагогічних працівників, викладачами вищої категорії, викладачем-методистом Горішною Л. В. та старшим викладачем Іщук О. С. був проведений інтелектуальний турнір «Що ми знаємо про автомобіль?», присвячений Дню автомобіліста.
У виховному заході взяли участь учні груп 5 (II)-Б СР, команда «АВТОГАРАНТ» та 5 (II)-Г СР, команда «VIP-МЕХАНІКИ».
Метою заходу було формування компетенцій, необхідних для досягнення успіху в професійній кар’єрі, формування ініціативи, громадської активності; набуття вмінь і навичок у співпраці під час роботи в групах, в команді, вміння висловлювати власну думку, поважати думку конкурентів; активізація творчого потенціалу; стимулювання пізнавального інтересу; розвиток вміння критично мислити; виховання готовності випускників до самостійної роботи, відповідальності за результати особистої та командної діяльності, культури слюсаря з ремонту автомобілів.
Учасники двох команд змагалися протягом восьми конкурсів турніру, впевнено відповідали на запитання з історії розвитку автомобілів, із слюсарної справи, з будови автомобіля, переконливо аргументували знання слюсарних інструментів та їх призначення, творчо підійшли до конкурсу «Автомобіль мрії», в якому були представлені виготовлені власними руками автомобілі майбутнього, та конкурсу «Комічна майстерня».
Учасники турніру побували в «Автосалоні», де були продемонстровані марки і моделі автомобілів випуску 2017 року.
Виховний захід пройшов у дружній, доброзичливій атмосфері, в доброму, веселому настрої, з музичним оформленням, піснями, міні-сценками, фокусами.
За результатами турніру журі визначило переможців:
I місце – команда «VIP-МЕХАНІКИ» (викладач Іщук О. С.)
II місце – команда «АВТОГАРАНТ» (викладач Горішна Л. В.)
Усім учасникам інтелектуального турніру бажаємо реалізувати свої вміння і знання в житті, впевнено йти до поставленої мети.
Автомобілістам бажаємо зеленого світла на дорогах!
Успіху Вам!

Буфер обміну03

20171026_150712

20171026_161434

20171026_161922

45E

Нагору