четвер , 28 березня 2024

Засідання атестаційної комісії

17 жовтня 2017 року у Тернопільському вищому професійному училищі № 4 імені Михайла Паращука відбулося перше засідання атестаційної комісії. Участь у роботі засідання взяла методист навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Тернопільській області Удич Ольга Павлівна.
Голова атестаційної комісії, директор навчального закладу І.М.Грищук ознайомив членів комісії з нормативними документами про атестацію, основними етапами проведення атестації, загальними вимогами до присвоєння кваліфікаційних категорій і педагогічних звань відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників.
Атестаційна комісія розглянула заяви педагогічних працівників на проходження позачергової атестації та надала рекомендації щодо конкретних завдань педагогічним працівникам, що атестуються.
Затвердили графік роботи атестаційної комісії на поточний навчальний рік, провели розподіл функціональних обов’язків між членами атестаційної комісії, затвердили список працівників, що атестуються у 2017-2018 році.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Нагору