четвер , 28 березня 2024

ПАТРІОТИЧНИЙ ФЛЕШМОБ

Педагогічний колектив училища працює над встановленням гуманних взаємин між усіма учасниками виховного процесу, набуттям молодим поколінням досвіду національної культури, формування в учнів рис громадянина-патріота України, засвоєння ними моральної, художньо-естетичної, трудової і екологічної культури, ведення здорового способу життя.

Серед виховних напрямів роботи з учнівською молоддю в училищі  пріоритетними є патріотичне, громадянське як стрижневі і основоположні, а тому в навчальному закладі проводяться різноманітні виховні заходи.

В училищі  28 вересня 2017 році відбувся огляд – конкурс на краще знання першокурсниками історії написання Гімну України, його виконання на сцені учнівськими групами. Заключним акордом огляду – конкурсу став флешмоб виконання всіма учнями Гімну «Ще не вмерла Україна» на училищному майдані з державною символікою – Гербом і Прапором.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Нагору