«П’ять хвилин із Михайлом Остроградським»

В історії сучасної математики є декілька імен, які відомі кожній освіченій людині. До них належить й ім’я відомого українського ма­тематика Михайла Васильовича Остроградського, видатного вченого XIX століття, яке в га­лузі математики і механіки справедливо може бути названим століттям Остроградського. Він зробив ґрунтовні відкриття майже в усіх галу­зях математики та механіки.

24 вересня 2017 року виповнилось 216 ро­ків із дня народження М.В. Остроградського. Із цієї нагоди в училищі 26 вересня проведено предметний день, присвячений славетному математику з козацького роду: огляд-конкурс учнівських рефератів та презентацій, з яких було зроблено виставку.  Учнівські презентації було показано на перервах.

Під керівництвом викладачів математики  Плисюк О. І. та Борейчук Н. В. учнями на перервах проводилися  учнівські зустрічі «П’ять хвилин із Михайлом Остроградським».  Учні  ознайомлювалися:

-       із життям і науковою діяльністю Михайла Васильовича Остроградського;

-       внеском вченого в українську математику та поширення математичних знань  у світі;

У підготовці та проведенні дня, присвяченого українському генію М. Остроградському, взяли участь учні груп № 31-АО, 25-СТ, 38-Б СВ, 17-ШЛМ  та викладачі математики Н.В.Борейчук і О.І.Плисюк.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Нагору