п`ятниця , 29 березня 2024

Перемога за нами!

16 травня 2017 року у Тернопільському ВПУ №4 ім.М.Паращука відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів Тернопільщини з професії “Маляр”. У конкурсі взяли участь 8 переможців І етапу конкурсу — учні професійно-технічних навчальних закладів області. Відповідно до умов конкурсу,в теоретичному турі, усі учасники виконували теоретичне завдання у вигляді тестів з предметів професійно-теоретичної підготовки: “Технологія малярних робіт”(спецтехнологія),“Матеріалознавство”, “Креслення”, “Охорона праці” та розрахункове завдання(задача).
Практичний тур передбачав завдання, яке відповідало умовам конкурсу та вимогам ІІІ кваліфікаційного розряду,а саме:виконання високоякісного водного пофарбування заздалегідь підготовленої та заґрунтованої поверхні площею 9 м² з наклеюванням багету.
Професійне обласне журі: Сабат Іван Омелянович- головний інженер ТОВ “Добробут”, Крушельницька Галина Ярославівна – викладач, майстер виробничого навчання ДПТНЗ “Тернопільське ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі”, Кріль Ольга Миронівна – викладач Зборівського коледжу Тернопільського Національного технічного університету ім.М.Паращука, Тремба Галина Ігорівна – методист навчально-методичного центру ПТО у Тернопільській області, оцінивши якість виконання малярних робіт та результати теоретичного туру, визначило переможців.
І місце виборов учень Тернопільського ВПУ №4 ім. М.Паращука Шуль Юрій (27-ШЛМ). Він буде брати участь у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу у “Ставропігійському вищому професійному училищі” м.Львова з 29.05 по 02.06.2017 р.
Готували учня до конкурсу майстер виробничого навчання Фудаль Лариса Михайлівна та викладач спецдисциплін Ковч Ірина Романівна.
Прийміть найщиріші привітання з перемогою та подальших успіхів і здобутків! Нехай ІІІ етап конкурсу розкриє перед Вами нові обрії, можливості щодо пізнання себе та світу!

P5160792

P5160887

P5160897

P5160900

Старший майстер Чорний С.О.

Нагору