Екскурсія на «Богдан-авто»

19 травня 2017 року учні Тернопільського вищого професійного училища №4 імені М. Паращука груп № 5(І)-А СР, 5(І)-Б СР та 5(І)-Г СР, які навчаються за професією « Слюсар з ремонту автомобілів, електрогазозварник» разом з майстрами виробничого навчання та старшим майстром побували на екскурсії у “Богдан-Авто Тернопіль”. Це сучасне модернізоване автосервісне підприємство європейського рівня. Автоцентр “Богдан-Авто Тернопіль” входить в структуру одного з основних операторів українського автомобільного ринку Національного автодилера “Богдан-Авто Холдинг”. Торгово-сервісна мережа була заснована в 2001 році. «Богдан-Авто Холдинг» є компанією, що динамічно розвивається.
Автоцентр «Богдан-Авто Тернопіль» представляє собою сучасний комплекс з продажу автомобілів відомих брендів Hyundai, Great Wall, UZ Daewoo, Ravon, Jac, Zotye, гарантійного та сервісного обслуговування, а також з продажу запчастин та аксесуарів до авто.
Окрім виставкових площ для автомобілів, передбачена кімната переговорів, станція сервісного обслуговування та для повсякденної чистоти автомобіля на підприємстві працює мийка.
Для клієнтів доступний повний комплекс послуг, включаючи:
• тест-драйв;
• придбання авто;
• страхування;
• лізинг;
• кредит;
• трейд-ін/автовикуп.
Сертифікований сервісний центр компанії надає послуги гарантійного та післягарантійного обслуговування автомобілів. Сервісний цех виконує авторемонтні роботи будь-якої складності (поточний та капітальний ремонт двигунів, коробок передач, підвіски та електрообладнання, встановлення автоакустики, систем безпеки, навігації, регулювання кутів розвал-сходження). У відділі запчастин можна придбати оригінальні запчастини, аксесуари до вашого автомобіля, мастила, розхідні матеріали та автохімію.
У виробничому приміщенні на час проведення екскурсії здійснювалось ТО кількох автомобілів марки «Hyundai». Майбутні фахівці цікавились обладнанням та устаткуванням на якому здійснювалось ТО та ремонт автомобілів, умовами праці та можливостями працевлаштування.
Працівники та учні училища висловлюють подяку директору «Богдан-Авто Тернопіль» Максиму Бондаренку за проведення цікавої та пізнавальної екскурсії.

20170519_095447

20170519_095455

Нагору