Удосконалення якості охорони праці – запорука безпеки

Традиційно до всесвітнього дня охорони праці 28 квітня 2017 року в Тернопільському вищому професійному училищі № 4 імені Михайла Паращука був проведений тиждень охорони праці, який пройшов під девізом: «Удосконалення збору та використання даних з охорони праці». Головна мета тижня – привернути увагу працівників та учнів до питань підвищення культури безпеки та охорони праці.
Проведення заходів було спрямоване саме на підвищення інформованості щодо нещасних випадків і захворювань, які пов’язані з виконанням трудових обов’язків. Систематизація даних про нещасні випадки на виробництві та професійні захворювання має важливе значення для профілактики та їх запобігання. Саме тому існує гостра необхідність в удосконаленні системи реєстрації та повідомлення про нещасні випадки.
Протягом тижня охорони праці в навчальному закладі проведена комплексна перевірка стану безпеки життєдіяльності та охорони праці.
У навчальному корпусі було проведено виставку спецодягу і предметів захисту. Проведено конкурс стінгазет на тему: «Охорона праці у професійній діяльності», учні підготували реферати про безпеку життєдіяльності, виставка яких була в холі навчального закладу.
Проведення тижня охорони праці вкотре підтвердило, що найважливіше – це здоров’я та життя людини.

1

2

3

4

6

7

8

Нагору