п`ятниця , 29 березня 2024

Свято із сльозами на очах

Під звуки Державного Гімну України «Ще не вмерла Україна» 31 березня в училищі розпочалося свято з нагоди випуску молодших спеціалістів з будівництва та експлуатації будівель і споруд. Випускників з музикою та квітами зустрічали представники адміністрації, викладачі, майстри виробничого навчання, вихователі, учні та студенти навчального закладу.
Із напутнім словом виступив новопризначений директор училища Іван Михайлович Грищук, який відзначив, що за чотири з половиною років студенти не тільки фізично зміцніли, але і увібрали в себе теоретичні і практичні ґрунтовні знання, які будуть використовувати для розбудови незалежної України.
За традицією студент – випускник Василь Боб’як поклав квіти до меморіальної дошки всесвітньо відомого скульптора Михайла Івановича Паращука, ім’я якого носить наше училище.
Випускників вітали куратор групи, майстер виробничого навчання Марченко Ольга Євстахіївна, мати випускника Боб’як Галина Миколаївна. Музичні сувеніри дарували присутнім учасники народного театру фольклорного танцю «Неопалима купина», народного художнього вокально – інструментального ансамблю «Юність», солісти – вокалісти Марія Драган , Володимир Безушко, Михайло Іванчак, Петро Барановський та їх керівники Василь Починок, Мирон Хмурич і Олег Зозуля.
Під оплески присутніх випускники отримали дипломи молодшого спеціаліста. Із словами подяки від них виступив відмінник навчання Крамар Петро, який побажав педагогічному і учнівському колективам успішних звершень та процвітання, невичерпної енергії і наукового пошуку, запевнив, що випускники завжди будуть нести горде звання студента Тернопільського вищого професійного училища №4 ім. М. Паращука.
На завершення свята пролунав останній дзвоник та духовний гімн України «Боже великий, єдиний».

1

2

3

4

5

6

7

8

Нагору