понеділок , 6 травня 2024

Відкритий урок виробничого навчання з професії маляр

22 лютого 2017 року проведено відкритий урок виробничого навчання з професії маляр, який підготувала та провела майстер виробничого навчання Гладиш Марія Йосипівна на тему: ”Підготовка і обробка під неводне пофарбування дерев’яних поверхонь ”.
Під час уроку майстер виробничого навчання забезпечила результативність процесу навчання, поєднавши оптимальні методи і засоби навчання на різних етапах уроку, враховуючи інтереси учнів та спрямувавши їх роботу на вивчення нового матеріалу. На уроці було використано презентаційні матеріали, інструкційні картки та відеоролик, що зацікавило та зосередило увагу учнів, а також наочні матеріали, що сприяло кращому засвоєнню вивченого матеріалу. Увага майстра виробничого навчання була сконцентрована на формуванні в учнів практичних навичок з підготовки і обробки дерев’яних поверхонь під неводне пофарбування. Під час проведення уроку учням були представлені новинки сучасних матеріалів, інструментів.
На уроці були присутні майстри виробничого навчання та представники адміністрації училища. Урок був проведений на високому методичному та професійному рівні, а психологічно-педагогічна атмосфера уроку сприяла максимальному засвоєнню учнями нового навчального матеріалу.

IMG_2177

IMG_2180

IMG_2181

IMG_2178

Нагору