Українська родина – зернинка народу

Під такою назвою 22 лютого у світлиці гуртожитку №1 Тернопільського вищого професійного училища №4 імені Михайла Паращука відбувся літературно – музичний вечір. Мета заходу: виховувати ніжні почуття до матері та батька, домогтися розуміння дітьми обов’язків перед своїми батьками, виховувати в учнів почуття любові та вдячності до своєї родини, дати можливість відчути комфорт і радість від родинного оточення і спілкування; учити взаєморозумінню, взаємодопоги; закласти в учнів бажання виявляти увагу й повагу до рідних, творити добро, нести красу в дім своїми думками і вчинками; виховувати любов до народної мудрості, поетичного слова, до музики та пісні.
Під час заходу учні мали змогу послухати вірші про найрідніших людей, переглянути відеопрезентації, а також послухати українських пісень і, навіть, разом поспівати. У світлиці панувала надзвичайно тепла та радісна атмосфера, учні із захопленням спостерігали за ходом заходу, аплодували та просили співати іще.
Приємно усвідомлювати, що сучасне молоде покоління все ж таки гордиться, що живе на такій чудовій благословенній землі, яка починається з мами та тата, з оселі, з мови, з батьківщини, на такій мальовничій землі — у нашій славній Україні. Тут жили наші прадіди, і діди, тут живуть наші батьки, тут корінь роду українського. Де б ми не були, скрізь відчуваємо поклик рідної землі. Усі ми повинні творити майбутнє та не забувати минулого.
Виховний захід підготували бібліотекарі, вихователі гуртожитку №1 , а також учні – Слупський Богдан, Барановський Петро, Драган Марія, Данилюк Вадим і Бабій Тетяна.

DSC_9691

DSC_9705

DSC_9713

DSC_9716

DSC_9730

DSC_9732

DSC_9765

Нагору