Крути – символ патріотизму та жертовності…

Під такою назвою 26 січня у читальному залі бібліотеки ТВПУ № 4 імені Михайла Паращука було проведено вечір пам’яті про трагедію, що відбулася 29 січня 1918 року під Крутами. Метою заходу було ознайомити учнів із подіями, виховувати повагу до людей, що боролися за свободу України, пробудити інтерес до вивчення історії своєї країни, виховувати патріотизм, жертовність.
Під час заходу учні дізналися про страшні факти та цифри трагедії, якої могло б не бути. Глядачі мали змогу переглянути відеофільм про Крути, послухати вірші, а також ознайомитися із іменами юнаків, які загинули у нерівному бою під Крутами. На вечір пам’яті було запрошено учнів училища, які також мали змогу ознайомитися із виставкою «Не забудь героїв триста…».
Крути – це сторінка в історії України, щедро полита молодою кров’ю, про яку ми не маємо права забувати, особливо зараз, коли Україна бореться за волю. Захід підготували та провели бібліотекарі разом із вихователями гуртожитку № 1- Білик Іриною Зеновіївною та Ляхович Галиною Тадеївною.

154829

154830

154833

155000

Нагору