понеділок , 29 квітня 2024

Атестація педпрацівників у 2016-2017 році

17 жовтня 2016 року у Тернопільському вищому професійному училищі № 4 імені Михайла Паращука відбулося перше засідання атестаційної комісії. Участь у роботі засідання взяла методист навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Тернопільській області Удич Ольга Павлівна.

Голова атестаційної комісії Г.Т.Андрусишин ознайомила присутніх із нормативними документами про атестацію, основними заходами підготовки та проведення атестації, загальними вимогами до присвоєння кваліфікаційних категорій і педагогічних звань відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників.

Атестаційною комісією розглядались заяви педагогічних працівників на проходження позачергової атестації та рекомендації атестаційної комісії щодо конкретних завдань працівникам, що атестуються.

Після розгляду та обговорення кожної заяви було запропоновано надати усім педагогічним працівникам, що подали заяви, можливість атестуватись у 2016-2017 навчальному році.

Затвердили графік роботи атестаційної комісії на поточний навчальний рік, провели розподіл функціональних обов’язків між членами атестаційної комісії, затвердили список працівників, що атестуються у 2016-2017 році.

163820

163727

Нагору