вівторок , 16 квітня 2024

У Тернопільському вищому професійному училищі №4 ім. М. Паращука 45-ий випуск спеціалістів народного господарства України

Святу в навчальному закладі передували заходи з відзначення 20-ої річниці прийняття Конституції України. А 30 червня училищний майдан зустрів випускників та їхніх батьків святковою музикою, тематичною державною символікою України.
144 спеціалісти: слюсарі з ремонту автомобілів, електрогазозварники; слюсарі з ремонту автомобілів, водії автотранспортних засобів категорії «В»; оператори з обробки інформації та програмного забезпечення; конторські службовці (бухгалтерія), оператори комп’ютерного набору; столярі будівельні, паркетники; штукатури, лицювальники–плиточники, малярі будівельні покидають рідну свою альма-матір.
Хвилювалися всі: випускники і їхні наставники – викладачі, майстри виробничого навчання, вихователі, адже впродовж трьох років їхні вихованці не тільки опановували улюблені професії, але готувалися бути потрібними своїй незалежній Україні у її відбудові.
Свято розпочалося у живому виконанні державного Гімну України «Ще не вмерла Україна». Учні-відмінники ІІ курсу внесли прапор училища. З вітальними словами до випускників та їхніх батьків звернулася в. о. директора Андрусишин Г.Т., батько учня випускника Чирський В. М., викладач –методист, відмінник освіти України Мельник Г.А.
Музичними дарунками вітали всіх випускників учасники художньої самодіяльності училища та м. Тернополя, це вокально-музичний гурт «Соколята», народний художній музичний гурт «Галицький розмай» та його солістка лауреат Всеукраїнського фестивалю козацької пісні «Байда» Наталія Гаврилюк, лауреат Всеукраїнського фестивалю «Червона калина» народний художній театр фольклорного танцю «Неопалима купина», дипломант обласного огляду-конкурсу творчого звіту «Борітеся – поборете» Юлія Луцишин і лауреат Всеукраїнського фестивалю «Червона калина» народний художній вокально-інструментальний ансамбль «Юність» та інші.
Під час проведення свята в. о. директора училища Андрусишин Г.Т. вручила окремим учням дипломи та грамоти за громадську роботу, пропаганду самодіяльного художнього мистецтва серед учнівської молоді училища та області, розвитку фізичної культури і спорту.
Митрофорний протоієрей Свято-Троїцького духовного центру на честь Данила Галицкого о. Богдан Заяць відправив молебень за здоров’я випускників та працівників училища, благословив присутніх на творчу працю в ім’я розбудови української держави та освятив учасників свята на щасливу життєву дорогу.
На завершення театралізованого свята його учасниками було виконано духовний Гімн України «Боже великий, єдиний». Дзвінкою і щемною музикою прозвучав для випускників останній дзвінок.

P6300529

P6300498

P6300420

P6300400

P6300398

P6300386

P6300373

Нагору