Вітаємо переможця ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки у 2015/2016 навчальному році!

Обдарованість дитини… Що це таке? Можливо це своєрідна іскра Божа, яку треба відшукати в її душі і допомогти не тільки не згаснути, а спалахнути полум’ям.
Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 07.09.2015 №915 «Про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів з навчальних предметів у 2015/2016 навчальному році» були проведені олімпіади учнів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, гімназій, колегіумів, спеціалізованих шкіл і класів з поглибленим вивченням окремих предметів, професійно-технічних навчальних закладів.
Всього упродовж навчального року в олімпіадах з навчальних предметів взяли участь 115888 учнів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, гімназій, колегіумів, спеціалізованих шкіл і класів з поглибленим вивченням окремих предметів, учнів професійно-технічних навчальних закладів у І етапі, 19029 переможців цього етапу виступили в районних/міських, 1181 – в обласних етапах олімпіад.
Учениця 33 БХ групи «Конторський службовець(бухгалтерія), оператор комп’ютерного набору» Тернопільського вищого професійного училища №4 імені Михайла Паращука Бих Оксана продемонструвала високі знання та унікальність з навчального предмета економіка на III етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади у 2015/2016 навчальному році (виступала за 11 клас) та нагороджена Дипломом III ступеня.
Педагогічну підтримку талановитій дитині надала викладач-методист Горішна Любов Володимирівна, яка докладає максимальні зусилля для створення у навчальному закладі системи пошуку, розвитку й педагогічної підтримки талановитих підлітків, стимулювання творчого самовдосконалення молоді, самореалізації у сучасному суспільстві.
Бажаємо успіху у здоланні ще більших висот!

Нагору