Засідання методичної комісії класних керівників та вихователів

02 листопада 2015 року було проведено засідання методичної комісії класних керівників та вихователів
Порядок денний:
1. Обговорення Концепції національно-патріотичного виховання.
2. Підведення підсумків творчого звіту учнів 1 курсу під гаслом: «В єдності-наша сила!»
Голова методичної комісії класних керівників та вихователів Гешта Л.М. розповіла про мету, завдання, принципи, шляхи реалізації та очікувані результати Концепції національно-патріотичного виховання молоді, яка була прийнята 16 червня 2015 року. Ця Концепція спирається на традиції української державності, національно-визвольної боротьби українського народу, громадянську свідомість, здатність критично мислити, бути активним у відстоюванні своєї позиції та готовим до захисту незалежності й територіальної цілісності української держави.
Члени методичної комісії познайомилися з структурою заходів, що окреслює напрями і шляхи розвитку національно-патріотичного виховання в освітньому просторі України.
Під час обговорення учасники розповідали про актуальність і своєчасність прийняття Концепції. Було відзначено, що в процесі реалізації заходів виникне ряд проблем інформаційного та фінансового змісту, тому потрібно в короткі терміни розробити Державну програму національно-патріотичного виховання.
Було прийнято рішення впроваджувати у виховний процес училища основні положення Концепції національно-патріотичного виховання молоді.
Про підведення підсумків творчого звіту учнів 1 курсу інформував заступник директора з виховної роботи Кулявий В.С.
У своєму виступі він відзначив злагоджену і спільну роботу класних керівників та вихователів у підготовці до творчого звіту. Виступи груп були цікавими, змістовними і актуальними.
Групи, які виступили найкраще, нагороджені грамотами та подарунками. Такі виступи потрібні, щоб розкрити творчі здібності і таланти учнів.
SAM_0908
SAM_0909

Нагору