«З відданістю Україні в серці»

26 листопада 2015 року в актовій залі відбувся патріотичний урок-реквієм присвячений другій річниці Революції Гідності та загиблим Небесної Сотні, АТО, воїнам Героям.
Його лейтмотивом були слова відомої української постаті Івана Світличного, який сказав: «Вітчизна – це не хтось і десь, Я– теж Вітчизна».
Патріотичний урок-реквієм підготували майстер виробничого навчання Дика О. Л. та учні 21-ОП та 1(І)-АО груп.
Захід був спрямований на піднесення патріотичного духу молоді, почуття відповідальності до своїх обов’язків перед державою, пізнавальну активність та емоційну сферу – співпереживання за долю воїнів-патріотів. На заході звучали авторська пісня учнів Сеника Віталія та Ковальчука Дениса «Україна понад усе», «Не спи моя рідна земля!», яку виконував Слюсарчук Олег, «Разом і до кінця!» у виконанні учасників уроку-реквієму.
Хвилиною мовчання усі присутні пом’янули воїнів Героїв, хто загинув за боротьбу, за нашу свободу і незалежність й оновлення держави.
Стараємося виховувати у підростаючого покоління почуття поваги, шани до подвигу героїв, моральні чесноти, риси характеру (мужність, наполегливість, цілеспрямованість), почуття гордості за свій народ, національну свідомість та патріотизм, прагнемо, щоб учні винесли уроки толерантності і неможливості вирішення конфліктів за допомогою зброї, сприяємо у них формуванню громадянської позиції як одного з проявів духовності нації, даємо їм можливість відчути особливу цінність миру і спокою у світі, важливість таких понять як милосердя, підтримка та співчуття.

PB260127

PB260141

PB260147

Дика О. Л.

Нагору