Відкритий урок виробничого навчання з професії «Адміністратор»

17 листопада 2015 року у ТВПУ № 4 ім. М. Паращука було проведено відкритий урок виробничого навчання у групі 1 (І)-АО, які навчаються за професією «Адміністратор, оператор з обробки інформації та програмного забезпечення».
Урок на тему: «Виконання роботи з організаційно-розпорядчою документацією (накази, розпорядження, постанови, рішення) та редагування документів в програмі Microsoft Word» провела майстер виробничого навчання І категорії Ільба Оксана Петрівна. Метою уроку було удосконалення навиків виконання роботи з організаційно-розпорядчою документацією: наказами, розпорядженнями, постановами та рішеннями; формування навиків редагування та форматування документів засобами Word.
На уроці використано мультимедійну презентацію, тестову програму TestW2 для перевірки знань, опорні конспекти, інструкційні картки. Девіз уроку «Працюй наполегливо, швидко, старанно, щоб кожна хвилина не втратилась марно» спонукав учнів до активної роботи та покращення практичних навиків. На закріплення матеріалу учні створювали накази згідно поданих заяв, виконували редагування та форматування розпорядчих документів, дотримуючись вимог оформлення документів, що виготовляються за допомогою друкувальних засобів.
На уроці були присутні в.о. директора Андрусишин Г.Т., методист Вівчарик Л.М., старший майстер Костиря О.В., майстри виробничого навчання Бойчук І.О., Дика О.Л., Федчишин В.І. Усі присутні відзначили високий методичний рівень проведення уроку.

1

2

5

Нагору