п`ятниця , 3 травня 2024

Відкритий захід на тему: «Під покровом Божої Матері»

28 жовтня 2015 року у Тернопільському вищому професійному училищі №4 ім. М.Паращука відбулося засідання обласної методичної секції викладачів історії.
Темою: «Якісна історична освіта  в контексті цивілізаційних змін» розпочалося засідання круглого столу.
Методист НМЦ ПТО в Тернопільській області Осадчук Л.В. зупинилась на питаннях викладання історії, виходячи з реалій сьогодення, акцентувала увагу на значенні історії у національно-патріотичному вихованні молодого покоління.
Викладачі Шпак Н.А. ДНЗ «Кременецький ПЛ», Гнат Г.Р. ДНЗ «Підволочиський ПЛ», Ярославіцька Л.А.ДНЗ «Почаївське ВПУ»  поділилися досвідом роботи щодо залучення учнів до активної навчальної, наукової, дослідницької діяльності як шляху до посилення мотивації у вивченні історії рідного краю.
Піснею «Україна – це я, Україна – це ти» у актовій залі розпочався відкритий виховний захід «Під покровом Божої Матері», підготовлений учнями училища і викладачем історії Півторак Л.В., у якому відображена історія українського народу від Київської Русі до сьогодення.
Учасники секції здійснили екскурсію в Тернопільський обласний державний архів, де мали змогу поглибити свої знання з історії Тернопільщини.

PA280323
PA280346
PA280349
PA280350
PA280351
PA280353
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Нагору