До Дня пам’яті викладача

24 вересня до 4-ої річниці з Дня смерті викладача, тренера з футболу, судді І категорії Скочинського Дмитра Васильовича була проведена година пам’яті, організована викладачами кафедри фізичного виховання.
Теплими і щирими словами згадали Дмитра Васильовича керівник кафедри фізичного виховання Котовська Л.Б., викладач фізичного виховання Редьква Б.Б., дружина Василя Дмитровича – Скочинська Г.І., методист училища Вівчарик Л.М.,а також запрошений гість – Тимощук Микола Вікторович (тренер, суддя І категорії), який розпочав свою розмову із спогадів про ті плідні футбольні роки з Дмитром Васильовичем.
Після всього сказанного був даний старт вже традиційному турніру пам’яті Скочинського Д.В з міні-футболу. У цьому турнірі візьмуть участь всі групи навчального закладу. Найсильніша команда буде нагороджена перехідним кубком і медалями.
Дмитро Васильович був справді людиною, яка заслуговує на теплі слова, на пам’ять, що вже четвертий рік бережуть в стінах нашого навчального закладу усі ті, хто багато років разом працював із викладачем, тренером та просто хорошою, натхненною людиною – Дмитром Васильовичем.

101_4989_
101_4987_
101_4990_
101_4993_

Нагору