Вступна кампанія триває

Надворі літо, учні загальноосвітніх шкіл на канікулах. Проте випускники 9-х та 11-х класів вирішують питання подальшого навчання і багато з них зробили свій вибір на користь професійно-технічних навчальних закладів.
Сьогодні у кожному такому закладі освіти працюють приймальні комісії, які допомагають молоді у виборі майбутньої професії.
У Тернопільському вищому професійному училищі №4 ім. М. Паращука щодня триває робота приймальної комісії. Відкриті нові професії на вимогу сучасності: адміністратор, оператор з обробки інформаці та програмного забезпечення і контролер-касир, касир (в банку). Станом на 5 серпня 2015 року план прийому молоді на навчання вже виконано на 90 відсотків. Першокурсників чекають відремонтовані навчальні кабінети, майстерні, кімнати гуртожитку.
Професійно-технічна освіта навчає професії, виховує конкурентноспроможного робітника, здатного творчо мислити, чітко орієнтуватися в реаліях і перспективах життя, готує до праці в ринкових умовах. Молода людина, яка пройшла таку підготовку, вже адаптована до трудової діяльності в нових умовах господарювання, має певну життєву позицію. Здобуття робітничої спеціальності відкриває перед молоддю шлях у самостійне життя. То ж запрошуємо випускників на навчання у наш навчальний заклад.

lise(1)

 

 

 

Нагору