п`ятниця , 3 травня 2024

До Великодня захисники в АТО отримають сотню пасок від працівників ТВПУ № 4

Наближається одне з найвеличніших релігійних свят – Світле Христове Воскресіння, яке об’єднує навколо себе всіх християн. Свято Великодня займає особливе місце в духовному житті нашого суспільства. Воно має велике значення для кожної людини, є джерелом, що насичує нас добротою та любов’ю до життя. Ідея духовного удосконалення надихає людей на добро, справедливість і самопожертву в ім’я ближнього. Ці вічні цінності є невід’ємною частиною культурної та духовної спадщини українського народу.
Профспілковий комітет ТВПУ № 4 ім. М. Паращука на чолі з головою Гештою Володимиром Івановичем привітав працівників з Великодніми святами й подарував їм паски.
Окрім того, за кошти членів профспілкової організації були закуплені паски в кількості 100 штук і прикрашені великодніми листівками. Паски передані голові громадської організації «Автомайдан» Гайдуцькому Дмитру Романовичу для відправлення на Схід нашої держави бійцям АТО.
Приємно усвідомлювати, що частка нашої праці може полегшити важкі будні українських військовослужбовців на Сході і додати гарного настрою у велике, світле свято Воскресіння Христового тим, кому в цей день довелося покинути рідні домівки, свої родини, щоб захищати інтереси України. Хочеться, щоб всі вони вкотре відчули підтримку небайдужих людей. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
P4080009

P4080013

P4080020

Нагору