Знання іноземних мов – це крок до успіху

 Знання однієї мови дозволяє
увійти в коридор життя,
знання двох мов – відкриває вам
усі двері у цьому коридорі.

Франк Сміт

Стара приказка говорить: «Скільки мов ти знаєш, стільки раз ти людина». Кожна мова – це ключ, який відкриває двері до чогось свого, до чогось нового.
Знання іноземних мов – це крок до успіху в сучасному світі, де спілкування іноземними мовами та обробка величезних обсягів інформації набуває все більшого значення. Інтерес до вивчення мов традиційно великий, бо перефразовуючи відомий вислів, можна сказати, що той, хто володіє мовами, володіє світом.
Загалом людина, яка володіє мовами, – різнобічно розвинута особистість, володіє кращими здібностями до вивчення нового, вільніша та більш впевнена у спілкуванні з людьми.
25 березня в актовій залі училища викладач Фучила Людмила Олексіївна провела виховний захід «Ми – різні, ми – рівні, ми – разом». Захід проходив за сценарієм судового засідання. Присутні дійшли висновку, що іноземні мови відіграють у житті освіченої людини важливу роль. З їх допомогою ми розширяємо кругозір, спілкуємося з мешканцями інших країн, долучаємося до чужої культури, йдемо по кар’єрних сходах і по – новому дивимося на навколишній світ.
DSC00750DSC00769DSC00775

Нагору