Успіх викладача– перемога учня!

Федик

Хочемо поділитися з ВАМИ радісною новиною! Ми маємо чим пишатися, адже 24 лютого 2015 року відбувся II етап Всеукраїнської олімпіади з інформаційних технологій і нами здобута перемога! Закликаємо всім пройнятися почуттям великої гордості за наш навчальний заклад, а особливо,  за нашого призера – учня групи № 21-ОП Федика Степана. У важкій боротьбі та при великій і сильній конкуренції він зумів довести, що він найкращий, що саме він гідний перемоги та, саме він  найталановитіший, найрозумніший та найкмітливіший з усіх учасників.
Завдання було не із легких, тому що крім високої напруги з боку конкурентів, Степану довелося в найкоротший час (який був дуже лімітований) сконцентруватися і зробити нереально великий обсяг роботи , а саме: у Microsoft Word створити буклет, у Power Point створити презентацію магазину з надскладними анімаціями, у завантажувальному файлі Excel створити програму-додаток перевірки стану ваги з рядом умов, а також реалізувати базу даних товарообігу гуртові продукти харчування. Звідси можна зрозуміти , що насправді перемога ніколи не дається легко, а лише важкою і виснажливою працею, яку і вклав Степан у свою роботу.
Проте, зрозуміло, що жоден діамант без правильного обрамлення не зможе блискуче сяяти. Тому важливо також висловити подяку людині, котра довго та сумлінно приділяла увагу нашому герою, старалася розкрити у ньому його потенціал, допомагала у підкоренні нових вершин та невідомого, майстерно володіючи матеріалом вміло донесла його. За свою клопітку працю наш викладач вищої категорії, викладач – методист, Смакула Ірина Зіновіївна, також отримала  перемогу у вигляді здобуття золота своїм учнем, який довів їй і всім нам, що праця викладача не проходить даремно!
Ми хочемо ще раз подякувати Степану Федику за його досягнення і побажати йому і надалі  розвиватися, удосконалюватися, зростати у духовному та моральному плані, здобувати нові зерна науки,  творчих злетів та наснаги! А головне – здоров’я  та добробуту у житті!

Нагору