п`ятниця , 19 квітня 2024

Безпека на дорозі – це безпека життя

У рамках тижня Безпеки дорожнього руху  проводився виховний захід на тему: «Дорога. Безпека. Пішохід».
Мета заходу поглибити знання учнів про правила дорожнього руху, повторити основні правила пішоходів, велосипедистів, пасажирів. Сприяти розвитку мислення, поведінки на дорозі. Виховувати повагу до учасників дорожнього руху, відповідальність за дотримання безпеки дорожнього руху.
Захід підготували майстри виробничого навчання Зварич Юрій Ярославович та Прачук Євген Богданович з учнями групи 18-Б СВ.
У заході приймали участь: загін юних інспекторів дорожнього руху Великоглибочецької ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Я. Стецька під керівництвом Носко Ольги Михайлівни та інспектор сектору профілактичної роботи управління ДАЇ Тернопільської області капітан міліції Ігнатченко Микола Миколайович.
Інспектор міліції провів з учнями училища бесіду про дотримання правил дорожнього руху. Інформував учнів про статистику дорожньо-транспортних пригод у Тернопільській області за 10 місяців 2014 р.
18 – Б СВ група. пригадали учням училища права та обов’язки пішоходів.
Юні інспектори дорожнього руху показали агітвиступ на тему «Дітям планети безпечний дорожній рух», а також продемонстрували на автомойданчику виконання пішоходами сигналів регулювальника.

Нагору