п`ятниця , 26 квітня 2024

Подорожуємо Швейцарією

Швейцарія – чудова країна з багатою історією, чудовою культурою. Це країна, в якій можна знайти спокій і тишу. Розмірене життя серед гір, зелених долин, прозорих річок і блакитних озер приваблює туристів з року в рік.
28 листопада 2014 року був проведений відкритий урок з німецької мови в ТВПУ № 4 ім. М. Паращука в групі 36 СХМ на тему «Подорожуємо Швейцарією» – викладач Фучила Людмила Олексіївна.
Мета уроку: розвивати аналітичні здібності – вміння знаходити в тексті головне і систематизувати отриману інформацію; розвивати інтерес до краєзнавчої інформації; розвивати навики аудіювання, мовну здогадку; розвивати комунікативну і творчу діяльність; виховувати інтерес до іноземної мови. Тип уроку: комбінований. Щоб досягти високої ефективності результатів уроку викладач поєднувала традиційні методики навчання з сучасними технологіями. Для закріплення нового матеріалу учні розгадували ребуси, повторювали граматику. Урок проведено організаційно, мета досягнута. Учні були активними протягом усього уроку.

Нагору