п`ятниця , 26 квітня 2024

Подарунок рідному училищу!

13 листопада 2014 року на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу «ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту» м. Тернополя проходили захоплюючі баталії з футзалу.
У фіналі зіграли чотири найкращі команди області, які перемогли у зональних змаганнях. За чемпіонський титул боролися юнаки Тернопільського ВПУ №4 ім. М.Паращука, Тернопільського ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі, , ПТУ №34 смт. Коропця та Підволочиського професійного ліцею. До речі команда юнаків ТВПУ-4 ім. М.Паращука являється переможцем змагань 2012-2013років.
Серед 160 учасників із 16 команд в черговий раз чемпіонами області стали юнаки Тернопільського ВПУ №4 ім. М.Паращука при чому не програвши жодного матчу .
Нагородження команд переможців та призерів проводили заступник директора департаменту освіти і науки Тернопільського облдержадміністрації Володимир Чайковський та начальник Тернопільського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Олександр Бірюков. Команди були нагороджені футбольними м’яча, які надала Федерація футболу Тернопільської області, та грамотами обласного відділення КФВС МОН України.

Вітаємо переможців:
Савчука Володимира 5(ІІ)-А СР
Снятовського Дмитра 57-БЕБС
Заверуху Андрія 4(ІІ)-СТ
Сагадина Віталія 38А-РК
Приймака Володимира 1(І)-ІОП
Авраменка Дениса 5-А СР
Грабаровича Василя 5-(І)В
Цюмана Дмитра 5(ІІ)-А СР
Кравця Олександра 57-БЕБС
Мрикало Семена 5-(І)В
Комара Богдана 47-БЕБС
Пирожака Любомира 5-(І)В

Кафедра фізичного виховання

Нагору