п`ятниця , 26 квітня 2024

Круглий стіл в ТВПУ № 4 ім. М. Паращука

З метою підвищення рівня правової культури серед неповнолітніх, розширення їхнього правового світогляду шляхом самоосвіти, стимулювання учнів до вивчення правових дисциплін, Конституції України, дирекція  Тернопільського вищого професійного училища  № 4
ім. М. Паращука 16 жовтня 2014 року спільно з СКМСД Тернопільського УМВС в Тернопільській області та служби у справах неповнолітніх і дітей Тернопільської міської ради провели з учнями навчального закладу «круглий стіл» на тему: «Види злочинів і їх суспільна небезпечність». Під час «круглого столу» відповідальний працівник служби у справах неповнолітніх і дітей Солтис О.М. розповіла учням про стан криміногенної ситуації в м. Тернополі, довела статистику вчинення неповнолітніми правопорушень, закликала молодь дотримуватись Законів Країни та Статуту училища.
Оперуповноважений кримінальної міліції лейтенант Трайко І.В. повідомив присутнім про адміністративні правопорушення неповнолітніх, стягнення за скоєні правопорушення, відповів на чисельні запитання учнів про щодо їхніх прав.
Заступник директора з НВР Кулявий В.С. розповів про стан правової роботи в училищі, акцентував на поведінку учнів в післяурочний час в гуртожитках та в м. Тернополі, запросив всіх відвідувати спортивні секції та гуртки художньої самодіяльності.

PA160146

PA160147

PA160149

 

Нагору