Над училищем лунає вальс прощальний

Напередодні Дня Конституції України 27 червня 2014 року в Тернопільському вищому професійному училищі №4 ім. М.Паращука відбулося свято з нагоди випуску 192-ох висококваліфікованих спеціалістів з обробки інформації та програмного забезпечення, конторських службовців,операторів комп’ютерного набору, столярів, паркетників, малярів будівельних, штукатурів, лицювальників-плиточників, мулярів,слюсарів з ремонту автомобілів, електрогазозварників,водіїв автотранспортних засобів категорії «В».
Заступник директора з навчально – виробничої роботи Грищук Іван Михайлович зачитав наказ «Про випуск учнів училища у 2014 році», 27 з них отримали дипломи з відзнакою , а учениці групи №33 БХ Дика Олена і Снятовська Надія за відмінне навчання нагороджені золотими медалями.Із успішним завершенням навчання в училищі привітала присутніх виконуюча обов’язки директора навчального закладу Андрусишин Галина Тарасівна і вручила випускникам золоті медалі, дипломи та грамоти.
Винуватців свята від педагогічних працівників вітали майстер виробничого навчання Дика Оксана Любомирівна та від батьків мати випускниці Матусевич Світлана Євгенівна.
Із словами вдячності за науку від випускників до дирекції та педагогічних працівників звернулася Олена Дика.
Учасники народного театру фольклорного танцю«Неопалима Купина»,народного вокально-інструментального ансамблю «Юність», вокального ансамблю «Любисток» вітали молодих спеціалістів піснями, танцями та музичними дарунками.
Всіх випускників на працю і щасливу долю від Бога благословив священик Свято-Троїцького Кафедрального собору Богдан Заяць.
Свято завершилося прощальним дзвінком з училищем та вальсом випускників.

Кулявий В.С.

Нагору