Кращий маляр навчається у ТВПУ №4 ім. М.Паращука

PA2500207 травня 2014р. у Тернопільському ВПУ сфери послуг і туризму відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів Тернопільщини з професії “Маляр”. У конкурсі взяли участь переможці І етапів конкурсу — учні професійно-технічних навчальних закладів області. Відповідно до умов конкурсу учасники виконували теоретичне завдання у вигляді тестів з предметів професійно-теоретичної підготовки – ” Технологія малярних робіт”, ”Матеріалознавство” , “Будівельне креслення”, “Охорона праці” та практичне завдання, яке відповідало умовам конкурсу та вимогам 3 кваліфікаційного розряду і передбачало: шпаклювання стін і стелі оздоблювальною фінішною імпортною шпаклівкою площею 7 м².
Авторитетне журі: Сабат Іван Омелянович – головний інженер ТОВ “Добробут”, Заверуха Іван Васильович – викладач “Буданівського професійного ліцею”, Іськов Руслан Петрович – заступник директора з НВР “Почаївське ВПУ”, Тремба Галина Ігорівна, методист навчально-методичного центру ПТО у Тернопільській області, оцінивши якість виконання малярних робіт та результати теоретичного туру визначило переможців.
І місце виборов учень Тернопільського ВПУ №4 ім. М.Паращука Драбчук Юрій (37-ШЛМ), який буде брати участь у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу у “Подільському центрі професійно-технічної освіти “Хмельницької області.

Готували до конкурсу майстри виробничого навчання Марченко Ольга Євстахіївна та Хома Ольга Ярославівна, викладач спецтехнології Ковч Ірина Романівна. Педагогічний і учнівський колективи щиро вітають учня Юрія, його керівників із заслуженою перемогою і зичать їм подальших успіхів у праці та навчанні.
Старший майстер Чорний С.О.

Нагору