четвер , 28 березня 2024

Не залишайте серце байдужим

У 47 БЕБС групі відбулася година-спілкування під гаслом: «Не залишайте серце байдужим». 47 БЕБС – це 24 молоді юнаки і одна симпатична дівчина – Гаврон Оксана. Всі вони навчаються за спеціальністю «Будівництво та експлуатація будівель і споруд», здобувають кваліфікацію молодшого спеціаліста.
Була дуже жвава розмова – діалог між наставником групи та студентами. В результаті всі разом вирішили відвідати спеціалізований дитячий будинок «Малютка». Спочатку ми передзвонили адміністрації будинку і поцікавились, чи потрібна наша допомога діткам. Нам відповіли, що давно чекають на нас. Було вирішено, що мине можемо прийти до маленьких діточок без подарунків і студенти задумали купити їм солодощі та фрукти.
Було дуже приємно, коли працівники нашого училища, юрист і учнівський профком, взнавши, куди ми зібралися йти, підходили до нас і пропонували свою матеріальну допомогу. Студенти разом з головою учпрофкому – Клизуб Л.В. закупили все необхідне, в результаті всім дітям були приготовлені подарункові пакети. Немає слів, щоб описати ту дитячу радість від наших сюрпризів. Не знаємо, хто більше був щасливий, чи ті діти, котрі їх отримували, чи ті, хто їх дарував.
Коли ми приїхали до дітей, вони ще спали. Студенти не стали дармувати і почали згортати листя на подвір’ї будинку, біля дитячих майданчиків. Коли під’їхав до будинку директор училища – Федик Павло Дмитрович, то він був дуже здивований, що студенти за такий короткий час прибрали таку велику територію.
А потім була найбільша радість – студентам дозволили поспілкуватися з дітьми. Найстаршим з них було 4 рочки. Директор разом зі студентами грався з діточками, носив їх на руках. Такі маленькі сердечка зразу відчули батьківську турботу від директора.
Такі зустрічі не можуть залишити байдужим ні одне людське серце.

 

Тартак Мирослава

Нагору