п`ятниця , 3 травня 2024

Майстер в/н виборов ІІІ місце на ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності

Майстер виробничого навчання ТВПУ № 4 виборов ІІІ місце на ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності серед майстрів виробничого навчання з професії «Лицювальник-плиточник».30 жовтня 2013 року на базі Тернопільського центру ПТО №1 відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності серед майстрів виробничого навчання системи ПТО з професії «Лицювальник-плиточник». У конкурсі взяли участь представники 10 ПТНЗ області.
Тернопільське вище професійне училище № 4 ім. Михайла Паращука представляв майстер виробничого навчання І категорії – Баран Іван Федорович.
Конкурс проводився у два тури – теоретичний та  практичний. Теоретичний тур проводився на базі Професійно-технічного училища № 2. У першому турі учасники виконували теоретичні завдання, які включали у себе як питання з вузької спеціалізації, так і питання з педагогіки, психології, з охорони праці і пожежної безпеки.
Успішно пройшовши теоретичний етап, конкурсанти переходили до практичної частини. Практичний тур проводився на будівельному об’єкті «Держархіву» м. Тернополя.  Будівельною організацією ПМК-12 ТОВ «Тернопільбуд» (начальник – Гринчишин І.М.) та будівельною лабораторією ТОВ «Тернопільбуд» (начальник -  Федорович А.С. – голова журі) надано конкурсні робочі місця та будівельні матеріали для виконання облицювання підлоги. Конкурсна комісія оцінювала не тільки якість виконання запропонованого завдання у відведений час, але і дотримання вимог безпеки та охорони праці, знання обладнання, інструментів, прийомів та послідовності виконання робіт тощо. Загальна оцінка кожного учасника виводилася підсумовуванням показників теоретичного тестування та практичної роботи.
За результатами виконання конкурсних завдань визначено переможців. Усі призери конкурсу нагороджені подарунками. Іван Федорович здобув призове ІІІ місце.
Колектив ТВПУ-4 ім. М. Паращука, учні та студенти вітають Івана Федоровича та бажають успіхів та натхнення у роботі.

Нагору