Загальноучилищні батьківські збори

Батьківські збори1 вересня у стінах навчального закладу відбулися загальноучилищні батьківські збори на яких виступив директор – Федик Павло Дмитрович. Він привітав батьків з Днем Знань та ознайомив їх з правилами внутрішнього розпорядку, та особливостями навчально-виробничого та виховного процесу. Також зі зверненнями виступали: заступник директора ТВПУ-4 ім.  М.Паращука з виховної роботи – Кулявий Василь Степанович, та голова батьківського комітету – Дика Оксана Любомирівна.

Шановні батьки!
Від щирого серця вітаю Вас з Днем Знань! Це чудове свято яке єднає усі покоління представників різноманітних професій. День Знань став по-справжньому всенародним святом молодості і надій. Це свято насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг цього величного училища. Це свято тих, хто прийшов сюди зі своїми дітьми чи онуками.
Для нас батьків важливе здоров’я, навчання та виховання наших дітей, тому закликаю вас бути небайдужими, співпрацювати з керівниками закріплених груп в яких будуть навчатися Ваші діти, відвідувати батьківські збори, брати активну участь у вихованні своїх дітей, бо саме тісні співпраця батьків та педагогів дасть плідний результат і наші діти стануть гідними майстрами своєї професії. І хочу побажати усім присутнім батькам, адміністрації, педагогічному колективу здоров’я, натхнення, терпіння сили творіння щастя і добра, суспільної злагоди, мудрості та розуміння. Адже саме ви сприяєте вихованню юних особистостей, від яких залежить і наше майбутнє та завтрашній день України.

Оксана Дика

Нагору