Акція до Всесвітнього дня здоров’я «Здоровим бути модно»

zdorovya4 квітня 2013 року Тернопільський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Тернопільською обласною організацією товариства Червоного Хреста України та Комунальною установою Тернопільської обласної ради «Центр здоров’я» за підтримки агентства США з міжнародного розвитку (United States Agency for International Development, USAID) провели соціально-профілактичну акцію до Всесвітнього дня здоров’я «Здоровим бути модно» для студентів Тернопільського вищого професійного училища № 4 ім. М.Паращука.
Метою соціально-профілактичної акції було надання молоді інформації щодо формування здорового способу життя, профілактику ВІЛ/СНІДу, наркоманії, соціально-небезпечних хвороб, алкоголізму, тютюнопаління.
Під час проведення акції студенти мали змогу переглянути презентації на теми: «Епідемія ВІЛ/СНІДу», «Зупинимо Туберкульоз в Україні», «Здоров’я це важливо».
Волонтерами центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у рамках програми «Здоров’я жінок України» було розповсюджено соціально-профілактичну продукцію з метою пропаганди здорового способу життя та профілактики розповсюдження ВІЛ-інфекції.

Нагору