вівторок , 23 липня 2024

Круглий стіл

17 лютого 2016 року у Тернопільському вищому професійному училищі № 4 імені Михайла Паращука проведено круглий стіл на тему: «Інтерактивні технології та їх застосування на уроках», метою якого було ознайомити викладачів із сучасними інтерактивними технологіями, актуалізувати та поглибити їх теоретичні та практичні знання з даної проблеми, показати необхідність застосування інтерактивних технологій на уроках, стимулювати прагнення викладачів до пошуку, творчості, створити умови для обміну досвідом роботи із застосування даних технологій на уроках.
Методом «Шести капелюхів» відбулось обговорення даної теми, що засвідчило про  можливість використання цієї технології  не тільки на уроках.
Викладачі активно висловлювали свої думки стосовно даних методів та розповіли про інтерактивні технології, які часто застосовують.
Методист Палка Ольга Ярославівна закликала якомога частіше застосовувати інтерактивні технології, оскільки вони створюють комфортні умови для навчання, активізації пізнавальної діяльності учнів, дають можливість їм висловлювати свої думки та судження. Ольга Ярославівна наголосила, що до інтерактивних технологій можна застосувати таке кредо:
Те, що я чую, я забуваю.
Те, що я бачу і чую, я трохи пам’ятаю.
Те, що я чую, бачу і обговорюю,  я починаю розуміти.
Коли я бачу, чую, обговорюю і роблю, я набуваю знань і навичок.
Коли я передаю знання іншим, я стаю майстром.
Методист  побажала всім творчо працювати та стати майстрами своєї справи, щоб вона приносила задоволення і плідні результати.

CIMG8960
CIMG8962
CIMG8972
CIMG8974

Нагору