Я штукатур і я цим горджусь

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 13.05.2015 № 590 «Про організацію та проведення ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів у 2014-2015 навчальному році» 8-11 червня 2015 року у Сумському міжрегіональному вищому професійному училищі відбувся заключний етап конкурсу за професією «Штукатур».
У конкурсі взяло участь 25 учасників конкурсу з 24 регіонів України та міста Києва.
Третій день заключного етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів за професією «Штукатур» завершився другою частиною практичного туру – нанесенням на нижню поверхню стіни декоративної суміші СТ-77 та горизонтальне стикування з фактурною декоративною поверхнею СТ-36 («Короїд»).
Усі конкурсанти під час виконання конкурсного завдання продемонстрували високі професійні навички при роботі з сучасними будівельними матеріалами, уміло володіли ручними та електрифікованими інструментами, дотримувались охорони праці, професійної культури.
Компетентне журі конкурсу високо оцінили роботу учнів, відзначивши високий рівень професійної майстерності конкурсантів.
Учень групи 37-ШЛМ Тернопільського вищого професійного училища №4 ім. М. Паращука Паскевич Роман здобув нелегку та заслужену перемогу та посів ІІІ місце у конкурсі.
Готували до конкурсу учня майстри виробничого навчання Брегін Ганна Петрівна, Фудаль Лариса Михайлівна та викладач технології штукатурних робіт Ковч Ірина Романівна.
Педагогічний та учнівський колектив щиро вітають учня Паскевича Романа та його наставників з заслуженою перемогою та бажають подальших успіхів та завершень. Нехай фортуна і надалі супроводжує Вас у педагогічній праці та особистому житті.
Так тримати!!! Молодці!!!

IMG_0613

DSC_0046

JEv9Pw_pZdk

jz3S5JYSYSQ

DSC_0003

IMG_0156

DSCN4870

hz633SFPpJk

Старший майстер Чорний С.О.

Нагору