вівторок , 23 липня 2024

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

Важливим етапом у житті кожного абітурієнта є вибір професії та закладу освіти, у якому її можна опанувати.
14 квітня 2024 року Тернопільське вище професійне училище №4 імені Михайла Паращука гостинно відчинило двері для всіх, хто бажає навчатися в нашому закладі освіти. Які сучасні перспективні робітничі професії, за якими напрямками здійснюється професійна підготовка в училищі, умови прийому та навчання? Відповіді на ці запитання з перших уст змогли отримати учні загальосвітніх шкіл міста, області, які завітали до нас на традиційний «День відкритих дверей».
Офіційну частину зустрічі відкрив директор училища Іван Михайлович Грищук, який тепло привітав присутніх та ознайомив з навчальним закладом, його історією, традиціями. Перед гостями виступили учні училища з невеликою художньо-мистецькою програмою.
Присутні на заході мали змогу ознайомитися з організацією освітнього процесу та виробничої практики, умовами проживання у гуртожитку, харчування.
Гості оглянули навчально-матеріальну базу кабінетів загальноосвітньої та професійно-теоретичної підготовок, виробничих майстерень, лабораторій, були активними учасниками майстер-класів з професій.
Зустріч пройшла у теплій і пізнавальній атмосфері.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Нагору